Iet uz galveno saturu

Meklēt vārdnīcā

Satura valoda

Koncepta informācija

Prioritārais termins

Šerbets  

Piezīme

  • Source: Ungure, E. Progresīvā iepakojuma ietekme uz cukura konditorejas izstrādājumu kvalitāti, 2013:
  • Šeit apkopoti darbi par biezas masas konditorejas izstrādājumu, ko tradicionāli gatavo no riekstiem, cukura, piena, šokolādes u. c. produktiem. Darbus par šerbetu (arī sorbetu), ko tradicionāli gatavo vai nu no augļu sulām, sīrupiem, želejām, ievārījumiem, vai arī no svaigiem augļiem un ogām sk. Saldēti deserti

Identifikators

  • LNC10-000190502

Citās valodās

  • Sherbet

    English

URI

http://dati.lnb.lv/onto/subject/LNC10-000190502

Lejuplādējiet šo konceptu SKOS formā:

RDF/XML TURTLE JSON-LD Izveidots 7/16/13, Modificēts 8/20/13