Koncepta informācija
Šajā valodā šim konceptam nav termins
Prioritārais termins
Sous vide kulinārija (lv)
Plašāks koncepts
- Kulinārija (lv)
Piezīme
- Source: Levkāne, V. Augsta riska pārtikas produktu kvalitātes izvērtējums Sous vide iepakojumā, 2011:
Identifikators
- LNC10-000182530
Citās valodās
-
Sous-vide cooking
English
-
tyhjiökypsennys
Finnish
-
Latvian
-
Ēdieni vakuumā
-
Ēdienu gatavošana vakuumā
-
Kulinārija vakuumā
URI
http://dati.lnb.lv/onto/subject/LNC10-000182530
{{label}}
{{#each values }} {{! loop through ConceptPropertyValue objects }}
{{#if prefLabel }}
{{/if}}
{{/each}}
{{#if notation }}{{ notation }} {{/if}}{{ prefLabel }}
{{#ifDifferentLabelLang lang }} ({{ lang }}){{/ifDifferentLabelLang}}
{{#if vocabName }}
{{ vocabName }}
{{/if}}