Iet uz galveno saturu

Meklēt vārdnīcā

Satura valoda

Koncepta informācija

Home > Home economics > Cooking > Sous-vide cooking
Family life education > Home economics > Cooking > Sous-vide cooking

Prioritārais termins

Sous-vide cooking  

Plašāks koncepts

Piezīme

  • Source: Levkāne, V. Augsta riska pārtikas produktu kvalitātes izvērtējums Sous vide iepakojumā, 2011:

Identifikators

  • LNC10-000182530

Citās valodās

  • tyhjiökypsennys

    Finnish

  • Latvian

  • Ēdieni vakuumā
  • Ēdienu gatavošana vakuumā
  • Kulinārija vakuumā

URI

http://dati.lnb.lv/onto/subject/LNC10-000182530

Lejuplādējiet šo konceptu SKOS formā:

RDF/XML TURTLE JSON-LD Izveidots 1/3/13, Modificēts 2/22/13