Koncepta informācija
Šajā valodā šim konceptam nav termins
Prioritārais termins
Kulinārija (gaļas subprodukti) (lv)
Plašāks koncepts
- Kulinārija (gaļa) (lv)
Šaurāki koncepti
- Kulinārija (aknas) (lv)
Alternatīvie nosaukumi
- Cooking (Variety meats)
Piezīme
- Source: Angļu-latviešu vārdnīca, 2004:
Identifikators
- LNC10-000055822
Citās valodās
-
Latvian
-
Ēdieni, gaļas subproduktu
-
Ēdieni, subproduktu
-
Gaļas subprodukti--Izmantošana kulinārijā
-
Gaļas subproduktu ēdieni
-
Kulinārija (subprodukti)
-
Subprodukti--Izmantošana kulinārijā
-
Subproduktu ēdieni
URI
http://dati.lnb.lv/onto/subject/LNC10-000055822
{{label}}
{{#each values }} {{! loop through ConceptPropertyValue objects }}
{{#if prefLabel }}
{{/if}}
{{/each}}
{{#if notation }}{{ notation }} {{/if}}{{ prefLabel }}
{{#ifDifferentLabelLang lang }} ({{ lang }}){{/ifDifferentLabelLang}}
{{#if vocabName }}
{{ vocabName }}
{{/if}}