Koncepta informācija
Prioritārais termins
Kulinārija (dārzeņi)
Šaurāki koncepti
- Kulinārija (artišoki)
- Kulinārija (asni)
- Kulinārija (asparāgi)
- Kulinārija (bāmija)
- Kulinārija (bietes)
- Kulinārija (brokoļi)
- Kulinārija (burkāni)
- Kulinārija (dārza sīpoli)
- Kulinārija (gurķi)
- Kulinārija (kāposti)
- Kulinārija (kartupeļi)
- Kulinārija (kukurūza)
- Kulinārija (mārrutki)
- Kulinārija (mikrozaļumi)
- Kulinārija (pākšaugi)
- Kulinārija (pupiņas)
- Kulinārija (rabarberi)
- Kulinārija (sēnes)
- Kulinārija (tomāti)
- Kulinārija (zaļumi)
Alternatīvie nosaukumi
- Dārzeņi--Izmantošana kulinārijā
- Dārzeņu ēdieni
- Ēdieni, dārzeņu
- Ēdieni, sakņu
- Sakņu ēdieni
Identifikators
- LNC10-000051027
Citās valodās
-
Cooking (Vegetables)
English
URI
http://dati.lnb.lv/onto/subject/LNC10-000051027
{{label}}
{{#each values }} {{! loop through ConceptPropertyValue objects }}
{{#if prefLabel }}
{{/if}}
{{/each}}
{{#if notation }}{{ notation }} {{/if}}{{ prefLabel }}
{{#ifDifferentLabelLang lang }} ({{ lang }}){{/ifDifferentLabelLang}}
{{#if vocabName }}
{{ vocabName }}
{{/if}}